Search

Вітаємо з перемогою!

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Вітаємо з перемогою!

З метою виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності , сприяння формуванню активної життєвої позиції ГО «Студентська республіка . Тернопіль» проводила регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» .

У цьому заході ВСП « Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» представляла голова студентського парламенту , студентка 3-го курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Перит Тетяна.

Вона представила презентацію про наукові здобутки, участь у всеукраїнських наукових конференціях, наукові доповіді, нагороди та відзнаки.

За рішенням спеціальної експертної ради з авторитетних осіб у галузі освіти і науки Тернопільської області студентка стала переможцем у номінації «Кращий студент - науковець».

Отримуючи вітання від дирекції коледжу та нагороди, Тетяна відзначила : «Даний проект дав можливість отримати досвід, підвищити ерудицію, налагодити партнерські відносини між органами студентського самоврядування України , забезпечити якісне і змістовне дозвілля. Після отримання диплому в коледжі планую продовжити навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України», як одному з провідних та престижних університетів України».

І.Я. Книш ,заступник директора з виховної роботи .

: