Search

Позаду-спогади, попереду – нові горизонти

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Позаду-спогади, попереду – нові горизонти

Здається, ніби вчора знайомилась зі студентами спеціальності «Комп'ютерна інженерія», де стала куратором. Пам'ятаю стурбовані очі батьків та таких ще дитячих першокурсників. Разом долали труднощі, складали перші заліки та іспити, державну підсумкову атестацію, звикали до самостійного життя в гуртожитку, проводили виховні заходи, подорожували відпочивали та пережили багато різних приємних миттєвостей… І ось студенти групи цього року вже закінчують коледж.

Які ж враження про навчання у коледжі в наших випускників?

Владислав Любінецький: Навчання у коледжі було дуже насиченим. Я постійно брав участь в різних заходах, приєднався до гурту «Браво», був учасником польсько-українського проекту обміну студентів, представляв коледж на конкурсі «Краса НУБіП». За 4 роки навчання по спеціальності «Комп'ютерна інженерія» я здобув багато нових знань і перейняв досвід від своїх викладачів. Після коледжу планую вступати до НУБіП України, адже він є одним із найпотужніших навчальних закладів України.

Анатолій Льорчак: За чотири роки навчання в коледжі залишилося море цікавих спогадів. Ми легко адаптувались, бо викладачі завжди ставились до нас із розумінням. А згодом безліч виступів у складі «Хлібодари», «Браво», різні олімпіади, конкурси, конференції, які відбувалися як в нашій області так і за її межами. Найбільше, мабуть, запамʼятолась участь в проекті «Пізнаємо. Розуміємо», коли ми обмінювались досвідом з польськими студентами. Моє студентське життя було дуже насиченим. Загалом тут було безліч незабутніх моментів, які б хотілось повторити. Після закінчення коледжу планую вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Василь Олійник: Завдячуючи навчанню в коледжі я дізнався багато нового, цікавого та корисного, опанував безліч звичок, вмінь та навичок. Познайомився із професіоналами своєї справи, які щиро ділились своїми знаннями та вміннями. Зустрів добрих, вірних друзів з якими буду продовжувати спілкуватись і після закінчення коледжу. Знайшов перше кохання, переборов перші серйозні труднощі та розчарування, мав змогу виїхати за терени України, де зустрів нових знайомих та приятелів, ознайомився з культурою іншого народу. Розвинув лідерські якості, будучи головою інформаційного відділу студентського парламенту коледжу. Розвинув жагу до перемог, беручи участь в різноманітних конкурсах, проєктах та семінарах, відчув повну палітру емоцій та смак славнозвісного студентського життя, за що безмежно вдячний. Звичайно ж хочу продовжувати навчання та мрію вступити до Національного університету біоресурсів та природокористування України.

P.S. Коледже, ти назавжди залишишся в моєму серці, сподіваюсь і я в твоєму теж.

Розмовляла зі студентами Галина Петрів, куратор 41 групи

 

 

 

 

    

: