Search

Можливості використання студентського квитка

Можливості використання студентського квитка


Вступивши до коледжу, кожен студент має отримати так зване «посвідчення» – студентський квиток, який надає безліч можливостей. Студентський квиток видається на весь період навчання особам, що навчаються на денній формі.

Активація студентського квитка

Важливо, щоб студентський квиток було активовано в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО), інакше можна забути про пільги, наприклад, при купівлі квитків на потяг.

Як перевірити?

Заходимо на сайт mon.gov.ua/ua/news і натискаємо розділ "Міністерство" "Реєстри та сервіси ЄДЕБО" "Реєстр студентських (учнівських) квитків", або за посиланням https://info.edbo.gov.ua/student-tickets/ вводимо дані зі студентського квитка; якщо все добре, то можна спокійно користуватися студентськими знижками.


Якщо ж студентського квитка в базі немає, то потрібно ТЕРМІНОВО звернутися в навчальну частину!


Функції

  1. Засіб ідентифікації.
  2. Гарантія певних пільг.

Знижки та пільги

  1. Надання пільгового проїзду студентам у міському й приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України.
  2. Знижки зі студентським квитком доступні для студентів і в музеях та інших державних установах у сфері культури: це навіть можуть бути кінотеатри, розважальні центри та торговельні компанії.

     Тепер ви знаєте, як можна використовувати студентський за призначенням. Використовуйте свої студентські можливості сповна!


 Ольга Галайдіда,

методист по роботі зі студентами денної форми навчання


(Інформація запозичена із сайту Національного університету біоресурсів і природокористування України https://nubip.edu.ua/node/97517)

: