Search

Раді вітати вас на сайті нашого коледжу!

Раді вітати вас на сайті нашого коледжу!


Ми 11-КЕ група - майбутні екологи та інженери комп'ютерної техніки.

Після закінчення школи в кожного з нас були свої наміри, свої бажання, свої плани на шляху до майбутньої професії. Визначитися нам допоміг ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України, навчальний заклад з великою кількістю різних спеціальностей. Хтось обрав цей коледж за прикладом батьків, когось з дитинства приваблювали комп'ютерні науки та дослідження довкілля, хтось випадково сюди потрапив, але ніхто з нас ні на хвилину не пожалкував, що навчається тут.

З 1 вересня 2021 року ми стали групою – студентською родиною. У чому криється успіх групи? У тому, що кожен її студент готовий допомогти один одному, у культі знань і навчання, в атмосфері наукового пошуку, які панують серед нас. Усе це є в 11 – КЕ групі, осередку, де народжуються справжні спеціалісти, де формуються високі моральні якості та правильне ставлення до навчального процесу.

Що ж ми дізналися про спеціальності коп'ютерна інженерія та екологія?

Комп'ютерна інженерія - це спеціальність, що об'єднує інформатику та комп'ютерні мережеві технології, частини електроніки та програмної інженерії, необхідні для проектування та створення комп'ютерних систем, тобто їх програмного та апаратного забезпечення.

Екологія – це визначення екологічної ситуації на підприємстві чи території, складання екологічних карт стану природних ресурсі, розвиток і захист заповідних і рекреаційних території, оцінка впливу господарських об'єктів на навколишнє середовище.

Студенти 11-КЕ групи вдало поєднують час навчання і розваг. Разом цікавіше готуватись до занять і організовувати та святкувати різні заходи.

Свою майстерність та творчість ми продемонстували у створенні квіткових композицій, присвячених 30-й річниці незалежності України «Україно, ти для мене – диво!».

Особливих успіхів наші студенти досягли у спортивних змаганнях з легкої атлетики, командних іграх з футболу, волейболу та богатирських іграх.

 

Наукові досягнення здобули у конкурсах з математики, української мови та іноземної мови.

Екологи взяли участь у науково-практичному семінарі «Флористична унікальність Дністра та проблеми її збереження» з нагоди 90-річчя праці В.Гаєвського.

Брали участь в організації зустрічі батьків з кураторами та керівництвом коледжу.

Свої таланти та вміння продемонстрували на конкурсі «Таланти твої, першокурснику!». Постійно підтримуємо чистоту та порядок на закріпленій ділянці навчального закладу.

Завдячуючи вихователям та Раді гуртожитку, наше поза- аудиторне  життя цікаве і змістовне, адже для нас постійно організовуються яскраві культурно-розважальні заходи, вечори відпочинку, дискотеки, конкурси і т.д.

Традиційним є привітання іменинників нашої групи з Днем народження.

На завершення навчального семестру підготували креативний та цікавий захід з нагоди Нового року та Різдва Христового. Незабутні враження, емоції та подарунки отримали працівники коледжу.

Як бачите, справжнє студентське життя яскраве, різностороннє та неповторне. І тільки від студента залежить наскільки спогади про нього будуть багаті приємними моментами.


 Студенти 11-КЕ групи
Михайло Пронь, куратор

: