Search

Заходи з цивільного захисту для студентів коледжу

11 лютого 2015 р. у ВПНУБіП України „Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого” проведено  заходи з цивільного захисту для студентів першого курсу, з метою попередження та протидії можливим загрозам життю та здоров’ю учасників навчально-виховного процесу, організації захисту персоналу та студентів в разі виникнення надзвичайних ситуацій у мирний та воєнний час.

Вказаний захід безпеки проведений із залученням представників територіальних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, місцевих навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, керівниками  районних установ та підприємств життєзабезпечення, керівниками  підприємств організацій міста, керівниками освітніх закладів міста і району та інших представників.

Проведення навчально-тренувальних заходів очолив голова Заліщицької РДА Шипітка Б.І.

В ході семінару проведено ознайомлення з структурою ПРУ коледжу та системою організації цивільного захисту в навчальному закладі. Згідно плану проведення заходу здійснено навчально-тренувальну евакуацію студентів і працівників в укриття.

Керівниками семінару проведено інструктажі та пояснювальні бесіди про : порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій, терористичних актів, диверсій, мінування, інших небезпек; відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій; правила поводження при виявлені вибухонебезпечних предметів; надання першої допомоги травмованим і потерпілим.

Керівники семінару та його учасники дали позитивну оцінку проведенню даному заходу та підкреслили, що  система цивільного захисту у ВПНУБіП України „Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого” є реальна й може діяти ефективно під час загрози та виникненні надзвичайних ситуацій.

Штаб цивільної оборони коледжу

: