Search

Amor omnia vincit – Любов усе здолає

День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято. У цей день в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – про любов. У холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Крім того, день всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину…

День Святого Валентина  – це саме той день, коли варто відірватись від сірих буднів і згадати про високе почуття, яке змушує людей робити воістину великі подвиги. А ім`я цьому почуттю – кохання…

Романтична атмосфера панувала в цей день і в нашому коледжі. Небайдужі студенти прикрасили його веселими різнокольоровими серцями, як символами кохання. Також на дошці оголошень кожен міг написати слова вітання зі святом для друзів, колегів, викладачів, або ж признатися в коханні своїм другим половинкам.

У фойє коледжу креативна молодь вивішувала плакати та стінгазети з привітаннями як на українській, так і на англійській мовах, а також демонструвалась презентація про День Святого Валентина. Активна молодь студентського співуправління приготувала поштову скриньку для того, щоб кожен зміг зізнатися у своєму коханні, кинувши туди «валентинку».

Свято цього року відзначилось неординарністю, тому з упевненістю можемо сказати, що цей День Святого Валентина залишиться в пам’яті студентів надовго.

Студпарламент

: