Search

Всеукраїнський турнір пам’яті Небесної Сотні

Всеукраїнський турнір пам’яті Небесної Сотні та земляків, які загинули в АТО


З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та заліщан загиблих в зоні АТО в Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є.Храпливого відбулось відкриття Всеукраїнського турніру з волейболу серед чоловічих команд.

Перш ніж розпочати відкриття змагань усі присутні вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної сотні та наших земляків загиблих в АТО хвилиною мовчання. На відкриття змагань були запрошені священики о.Василь та о.Іван, які провели молитву за Україну та героїв, що загинули в боротьбі за волю України та дали своє благословення на успішне проведення змагань.

 

У відкритті Всеукраїнського турніру з волейболу взяли участь голова Заліщицької районної державної адміністрації Б.І.Шипітка, голова районної ради І.П.Дрозд, виконувач обов’язків голови Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України М.Ігнатенко, матері загиблих Заліщан в АТО О.Квача, С.Лаврика, В.Марусича, О.Гулька та трудовий колектив і студенти коледжу.
До слова були запрошені голова райдержадміністрації Б.Шипітка, виконувач обов’язків голови Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України М.Ігнатенко, мати нашого героя А.В.Квач, які побажали учасникам змагань спортивних успіхів, мужності, наснаги, миру, єдності, спокою та добра.

 

Організаторами турніру виступили Заліщицька районна державна адміністрація, Заліщицька районна рада, Заліщицька міська рада, Тернопільське обласне відділення Національного Олімпійського Комітету, ПНВА ПП "ЕльГаучо" та Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого.
У турнірі взяли участь команди з м.Заліщики, м.Чортків, м.Кіцмань, м.Чернівці, смт.Ярмолинці, Хмельницької області.

 


Прес-центр коледжу

: