Search

На війні гинуть найкращі…

На війні гинуть найкращі…

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом Заставнівської гімназії, колективів ВСП « Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» та Західноукраїнського національного університету.

Під час виконання бойового завдання загинув випускник цих навчальних закладів Владислав Колодрівський, який служив у 25 окремій повітряно-десантній Січеславській бригаді.

Владислав народився 14 липня 1995р. у м.Заставна Чернівецької області, тут виростав, навчався у Заставнівській гімназії, закінчив її, навчався у ВПУ №24, а потім став студентом економічного відділення Заліщицького аграрного коледжу імені Є.Храпливого.

В коледжі Владислав, виокремлювався серед одногрупників такими рисами, як статечність, дорослість, чуйність і доброта. Був прикладом для них в навчанні та спорті. Він користувався авторитетом серед викладачів та студентів групи . Скромний, стриманий, врівноважений, акуратний, працьовитий. Добросовісно відносився до завдань та доручень. А згодом він закінчив Західноукраїнський національний університет.

Снайпер на псевдо «Зевс» до повномаштабного вторгнення працював на АЗС і навіть не уявляв себе у військовій формі. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він разом з іншими став на захист рідної країни. Владислав пішов до центру комплектування вже визначившись із військовою спеціалізацію та родом військ: тільки снайпер і обов'язково десантно-штурмові війська. Завершивши спеціальну підготовку, «Зевс» потрапив до одного з найкращих підрозділів легендарної повітряно-десантної бригади. Педагогічний та студентський колективи Заліщицького коледжу приєднується до численних слів співчуття усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого випускника та героя – Владислава Колодрівського – та розділяють їх горе.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Вічна пам'ять і слава українському воїну-снайперу, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Студентський та педагогічний колективи

ВСП "Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України"

 

: