Search

Відбулася зустріч із працівниками правоохоронних органів

У Заліщицькому фаховому коледжі

імені Є. Храпливого НУБіП України

відбулася зустріч із працівниками

правоохоронних органів Тернопільської області


 У рамках превентивного виховання для студентів коледжу була організована зустріч із керівництвом управління патрульної поліції Тернопільської області.

Адже профілактична   робота дає можливість  виробляти у здобувачів освіти  уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов'язки.

Які вони, нові поліцейські? Що таке патрульна поліція? Які в неї обов'язки? Як організована робота у патрульних?

На всі ці питання можна було отримати відповідь від інспектора пресслужби Катерини Метельської та командира батальйону УПП – Павла Деньковича.

Здобувачів освіти ознайомили з вимогами, що висуваються до служби в патрульній поліції, конкурсний відбір, можливість одержання вищої юридичної освіти у академії внутрішніх справ.

Наочна розповідь про всі стадії підготовки до роботи в патрульній поліції була цікавою та корисною, ілюстрована яскравими прикладами й моделюванням різноманітних ситуацій. 

Сьогодні, в умовах воєнного стану підрозділи УПП забезпечують публічну безпеку й порядок, охороняють права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, протидіють злочинності, в рамках закону надають допомогу потребуючим особам. Головним напрямком роботи патрульного поліцейського – Служити і Захищати!


Ігор КНИШ, заступник директора з виховної роботи

: