Search

Студент року

Щорічно в НУБіП проводиться інтелектуальний конкурс «Студент року». Щороку його учасниками є більше двох тисяч студентів не лише з НУБіП України, а й з 13-ти відокремлених підрозділів університету.Метою конкурсу є визначення найінтелектуальнішого студента НУБіП ,лідера студентської молоді. Сам конкурс складається з трьох турів, у першому турі, який проводився у квітні у нашому коледжі, необхідно було скласти тест із ста питань на загальну ерудицію, з яким наші студенти Довганик Ю., Мендик О., Німчук В., Семчук М., Лисак Ю., успішно справилися і пройшли в 2 тур конкурсу. Він відбувався у стінах корпусу №4 НУБіП України, м. Київ.

Навіть погода сприяла проведенню конкурсу - надворі було тепло та приємно світило сонце. Згідно умов конкурсу, перед учасниками було поставлено завдання, написати твір, тематика якого відповідала номінаціям, вибраних у першому турі( суспільні науки, природничі науки, технічні науки). Кожен з нас обрав ту тему, яка була йому ближче до душі. Боротьба за звання «Студент НУБіП 2015» була запеклою та нелегкою та ми, приклавши максимальних зусиль очікуємо на добрі результати.

Ми отримали незабутні враження, як від поїздки, адже вперше побували в столиці нашої держави, так і від самого конкурсу. Ось як відгукуються про поїздку в Київ наші студенти. Вадим Німчук,студент 28 групи, : «В Києві, я відчув себе мурахою, порівняно з нашим містом Заліщики, де все знаєш і можна побувати всюди за один день. А столиця вразила мене великою кількістю визначних архітектурних споруд, пам’ятників, які доповнювали гармонію і красу древнього міста. Чесно кажучи, за тих два дні, ми обійшли малу частину міста. Нам не вистачило би й тижня, щоб подивитися усі визначні місця. Звичайно хочеться ще раз туди поїхати.». Студентка 25 групи , Семчук Марія: «Відвідавши нашу столицю, я повернулася з морем позитивних емоцій і вражень. Київ зачаровує своєю красою, своїми архітектурними пам'ятками. Трохи шкода, що ми так мало часу перебували в цьому місті, але навіть за такий малий період можна багато чого побачити і залишитися задоволеним. Ми сподіваємося, що це не остання наша подорож у столичний університет і прекрасне, вічно молоде місто».

 

Київ вразив нас своєю красою і величчю іще на під'їзді до нього. Будь-яка екскурсія починається із Майдану Незалежності, де рік тому точилися криваві дії. Наступним пунктом призначення була найвідоміша в Україні вулиця - Хрещатик. Ніколи у житті не бачили такої кількості людей і магазинів, розташованих у чудових старовинних будинках.

Також ми відвідали найвизначніші пам’ятки нашої історії та культури: Києво-Печерську Лавру, Софіївський собор, пам'ятник Богдану Хмельницькому, Андріївський узвіз, Маріїнський парк, стадіон ім. В.Лобановського та багато інших цікавих місць. На панораму Києва споглядали, катаючись на фунікулері.Атмосфера в цьому місті надзвичайна. Тут ти відволікаєшся від буденних проблем.

Ця подорож залишила приємний ,незабутній слід у наших серцях, подарували яскраві враження та позитивні емоції.
Користаючи нагодою хочемо подякувати голові студентської організації університету Вікторії Мялук,яка так привітно зустріла нас, студентській профспілці та дирекції ВП НУБіП України « Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» за фінансову підтримку поїздки! Окрему подяку хочемо висловити викладачу нашого коледжу Руснак С. Г., яка на час поїздки супроводжувала нас, була нашим і організатором, і опікуном, і екскурсоводом!


Мендик Оксана та Довганик Юлія, студентки ІІ курсу 24 групи

: