Search

Впевнена перемога

В кінці травня в м. Борщів завершились фінальні змагання за програмою фестивалю студентського спорту серед студентів І-ІІ рівнів акредитації, в залік ХХVсільських спортивних ігор Тернопільщини.

Команда Заліщицького агроколеджу була представлена в чотирьох видах програми міні-футбол, легка атлетика, волейбол юнаки та дівчата. Команда футболістів тренер Богуцький М.І. у півфіналі з рахунком 1:0 перемогла господарів змагань Борщівський агроколедж, а у фіналі сильну команду з Бережан 3:0 і посіла перше місце. 9-11 червня команда футболістів в м. Снятин візьме участь у зональних, фінальних змаганнях серед студентів ВНЗ І-ІІ р. а. мінагрополітики України у 2015 році.

Трішки не дотягнули до перемоги легкоатлети. Чемпіонами області в особистому заліку стали Добровольський Петро в штовханні ядра, Ставрук Ігор в стрибках у довжину, 400 м. виграв Безушко Павло, у дівчат Іщенко Вікторія. Першою 1500 м. пробігла Джус Тетяна.

Друге місце в штовханні ядра посів Богоніс Андрій та четвірка в змішаній естафеті 4х100 м. Шелеп Анастасія, Рисак Віталій, Іщенко Вікторія та Ставрук Ігор.

Третє місце в бігу на 100 м. завоювала Шелеп Анастасія. В командному заліку легкоатлети другі.

Також порадували волейболісти які зайняли ІІ місце, готували команди Шипітка Б. І. та Бандрівчак М.Б.

В командному заліку коледж посів І місце з настільного тенісу тренер Ушій Я.А., гирьовий спорт ІІ місце тренер Тимчук В. І., легкоатлетичний крос ІІ місце Токарчук В.І. Отже, із семи видів спорту І місце зайняв Заліщицький аграрний коледж, ІІ місце Бучацький агроколедж, третіми була команда Борщівського агроколеджу.

Хотілось би подякувати дирекції, профспілковому комітету, студентам –учасникам та викладачам які готували їх до змагань.



Викладач коледжу, Токарчук В. І.

: