Search

Зліт іменних стипендіатів та відмінників освіти

Днями студенти нашого коледжу взяли участь у традиційному, цьогоріч 17-го, зльоту студентських лідерів аграрної освіти, що проводився на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. ВП НУБіП «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» на ньому представляли відмінники навчання, студенти Андрусик Павло 32 група та Шпунярська Ірина 37 група.

 

 

 

 

 

Перший день Зльоту іменних стипендіатів запам’ятався урочистим відкриттям та парадом учасників з різних областей України. Другий день запам’ятався яскравими виступами студентів на круглих столах за різними тематиками, на яких вони не тільки виступали з доповідями, але й брали активну участь в обговоренні. А ввечері всіх вразили виступи студентів аграрних вишів на конкурсі «Кращий студент». Де усіх гостей запросили на ретро-прогульку веселим Львовом 30-х років.

Окрім цікавого автентичного львівського гумору, музики, пісенного фольклору і танців, було представлено також стиль одягу львів`ян і львів`янок 30-х років ХХ століття. А доповненням до декорацій дійства стали написи з тлумаченням слів, характерних для говірки того часу - вакації, ферії, богема, моздір, шлягер, пляц, філіжанка, клюски, ґальопзупка тощо. 

Усіх учасників  нагородили дипломами ДУ  «НМЦ «Агроосвіта» та  відзнакою-символом  «Кращий студент року» і дипломом учасника «XVII Зліт іменних стипендіатів та відмінників освіти, лідери АПК XXI століття».

  

 


І.В.Костур, секретар педкабінету

 

 

: