Search

Результати замагань з волейболу - 2015

Студенти – найпотужніша найпатріотичніша сила нашої нації, і дуже важливо, аби вони розвивались не тільки духовно, але й фізично, стежили за своїм здоров’ям і завжди були енергійними та щасливими.

З 24 по 26 листопада 2015 року в спортивному залі ВП НУБІП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» у рамках Спартакіади коледжу відбулися змагання з волейболу між навчальними групами І-ІІІ курсів економічного та агрономічного відділень.

Щодо самих змагань, то спортсменів-учасників було заявлено 8 команд, які вели боротьбу за коловою схемою розіграшу. Ігри проходили у напруженій, рівній боротьбі. На змаганнях панували справжній командний дух, гарний настрій, позитивна енергетика. Було помітно, як спорт їх об’єднав та зробив щасливішими.

Проте, як і в будь-якій грі, завжди є переможець. 

У підсумку трьох напружених днів волейбольних змагань місця розподілились наступним чином :

І місце - 32 група, агрономічне відділення 

ІІ місце - 26група, економічне відділення

ІІІ місце -  21 група, агрономічне відділення


4 місце  -  23 група, агрономічне відділення 

5 місце -  11 група, агрономічне відділення 

6 місце – 13 група, агрономічне відділення 

7 місце - 14 група, економічне відділення 

8 місце – 22 група, агрономічне відділення 

Вітаємо переможців і призерів змагань та бажаємо всім Вам чудового здоров’я, нових досягнень продуктивних тренувань, сильного командного духу і нових перемог. Змагання проводила суддівська колегія КФК у складі : старшого викладача В.І.Тимчука (головний суддя змагань), судді Винниченка Павла (студент 36 групи), помічників судді - Марків Михайло (32 група) секретаря змагань, Бадло Ю.(студентка 26 гр.).


Тимчук В.І., викладач фізичного виховання

: