Search

Зимовий турнір

З 8 по 16 грудня 2015 року у спортивному залі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» проходила відкрита першість з футзалу. В даному турнірі коледж представляли команди : «Космос», «Чемпіони», «Ураган 3060», «Інферно» та команда викладачів. Також у змаганнях взяли участь : «Дністер» (Кострижівка), «Прогрес» (Добрівляни), «Андріатика» (Заліщики), «Атлетіко» (Городок), «ФК Касперівці», «Гімназія» та дві команди Заліщицької ДЮСШ.
Було сформовано дві підгрупи – І-ша 6 команд, ІІ –га 7 команд. В півфінал з першої підгрупи пройшли команди : «Андріатика» (Заліщики) та «Дністер» (Кострижівка), з другої - «Прогрес» (Добрівляни) та «Ураган 3060» (коледж). Переможець першої групи грав з командою другої підгрупи, і навпаки. Отже, «Андріатика» і команда коледжу «Ураган 3060» вийшли в перший півфінал. Перемогу з рахунком 3:1 здобули гравці команди «Андріатики».

В другому півфіналі тривала напружена гра, яка за основний час не виявила переможця і тому, команди пробивали пенальті, по 3 гравці з кожної команди. Фортуна була на боці команди «Прогрес» (Добрівляни) перемогли з рахунком 3:2.
За третє місце змагались команди : «Ураган 3060» (коледж) та «Дністер» (Кострижівка). Перемогу здобула команда «Ураган 3060» (коледж).
У фінальному матчі за перше місце зустрілись «Андріатика»(Заліщики) та «Прогрес»(Добрівляни). Команди в рівній боротьбі не поступались одна одній, тож основний час закінчився внічию, лише по пенальті перемогу здобула «Андріатика».
Учасники фінальних ігор були нагородженні пам’ятними сувенірами, призами, а призери - грошовими преміями. Нагородження проводили директор коледжу Глова В.С та голова федерації Заліщицького району з футболу Лопушняк В.Ф.


Токарчук В.І., керівник фізичного виховання

: