Search

Звіт профспілкового комітету первинної профспілкової організації студентів

Студентськесамоврядування у вищому навчальному закладі — невід'ємна частина громадського самоврядування, що забезпечує захист прав і інтересів осіб, які навчаються у вищому навчальному закладі, й їхню участь в управлінні ним. Студпрофспілка нашого коледжу є невід`ємною частиною студентського самоврядування. Кожного року вона повинна проводити Звітну студентську профспілкову конференцію, яка цього року відбулася у стінах нашого коледжу 1 березня 2016 року.

Розпочалася звітна конференція з представлення гостей. Для того, щоб вона була повноважною і працювала на законних підставах Дячук Любі,представнику студпрофспілки, студентці 24-Б групи, було надано слово щодо кількісного складу присутніх. Вона повідомила, що в коледжі навчається 560 студентів і всі є членами профспілки.

Для роботи конференції було обрано робочу президію у складі трьох чоловік (Олейнич С. – голова студпарламенту коледжу, Петрів Г.В. – голову профспілки коледжу, Яремчук О.М. – бухгалтера профспілки), секретаря зборів (Сав`юк Аліна, представник профспілки, студентка 24-Ф групи) та лічильну комісію у складі трьох чоловік (Лесюк Тарас, студент 36 групи, Войчишин Назар, студент 22 групи, Савків Тарас, студент 11 групи).

На порядок денний було винесено одне питання:

- Звіт голови профспілки коледжу Петрів Г.В. про роботу в 2015 р. та завдання в 2016 р.

Робота за звітний період була визнана задовільною.

Пізніше до слова були запрошені Долик Марія – заступник голови профспілки, студентка 49 групи та Яремчук О.М – викладач коледжу, бухгалтер профспілки, які повідомили про фінансове становище.

До слова також були запрошені директор коледжу Глова В.С. та заступник директора коледжу з виховної роботи Книш І.Я.

Слово для зачитання проекту рішення конференції було надано секретарю зборів, після чого порядок денний звітної конференції було вичерпано.



Качор Олег, представник студпрофспілки, студент 32 групи

: