Search

День відкритих дверей-2016

5 березня 2016 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» проведено День відкритих дверей.

У цей день майбутні абітурієнти мали  можливість ознайомитись, із навчальним закладом та спеціальностями з яких ведеться підготовка в коледжі. В презентаціях, з якими виступали студенти коледжу було представлено інформацію про кожну спеціальність, перелік навчальних дисциплін, перспективи продовження навчання після закінчення коледжу.

До  присутніх звернулись : директор коледжу Глова В.С., заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., відповідальний секретар приймальної комісії Красій Н.Я., які розповіли про традиції і сучасність нашого навчального закладу, про різноманітність студентського життя та умови прийому на навчання в 2016 році.

По завершенню бесіди для гостей була організована екскурсія по коледжу, під час якої школярам та їх батькам викладачі коледжу Петрів Г.В. та Тракало О.Л. розповіли про роботу навчальних кабінетів і лабораторій, культурно-спортивного комплексу.

Учасники відкритих дверей мали можливість переглянути інформаційні тематичні стенди, отримати рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

Також всі учні отримали сертифікати учасників Дня відкритих дверей на тему : «Твій майбутній професійний вибір».

Для тих, хто не мав змоги прийти на захід або ще не визначився з вибором ВНЗ – двері приймальної комісії Заліщицького аграрного коледжу завжди відкриті.


І.В.Костур, секретар педкабінету 

: