Search

Всеукраїнська наукова студентська конференція «Роль науки у формуванні фахівця АПК»

2-3 березня 2016 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на агробіологічному факультеті проводилась 69-та Всеукраїнська наукова студентська конференція «Роль науки у формуванні фахівця АПК». В рамках конференції працювала секція «Агрономія» на котру було подано 125 заявок на участь від студентів агробіологічного факультету НУБіП України та ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого».

Зрозумівши всю необхідність відвідати цю наукову подію, я, під керівництвом к.с-г. наук Сеника І.І., вирішив дослідити тему: «Впливу строків сівби та передпосівної обробки насіння на урожайність сої звичайної в умовах Тернопільської області».

Теми наукових досліджень учасників стосувалась питань землеробства, рослинництва, технології і переробки продукції рослинництва, кормовиробництва. Всі доповіді були змістовними, цікавими та активно обговорювались учасниками конференції. Найбільше мою увагу привернули теми: вирощування нуту та актуальність і рентабельність його в умовах сьогодення; удосконалення та покращення технології вирощування соняшнику. Конференція пройшла доволі перспективно і продуктивно, в результаті чого, я повернувся додому з новими знаннями та дипломом ІІІ ступеня.

Хотілося б подякувати всім хто був залучений до цієї події та моєї поїздки. Думаю, що такі дійства будуть проводитись регулярно не тільки за межами, а й у стінах нашого коледжу. Студентам бажаю побільше амбіційності, рішучості та активності, адже наука – це наше майбутнє, а ми його творці!

 

Андрусик Павло, студент 42 групи

: