Search

Наш «студент року» – 2016!

Відповідно до Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2009-2015рр. та Концепції національного виховання студентської молоді, особлива роль у виховній діяльності покладається на органи студентського самоврядування, серед основних завдань, яких : підвищення ефективності навчально-виховного процесу, забезпечення виховання духовності та культури студентів.

Саме тому, 12 травня 2016 року на базі ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» відбулося засідання регіональної ради студентського самоврядування вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та регіонального інтелектуального конкурсу «Студент року – 2016». Участь в конкурсі прийняла і делегація ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» в складі : заступника директора з виховної роботи Книша І.Я., голови студентського парламенту Олейнич С.П. та студентки 201 С-О групи Мацинської О.М. Саме ця красива та тендітна дівчина доклала неймовірних зусиль щоб гідно представити навчальний заклад у складних чотирьох етапах конкурсу «Студент року - 2016» :

  1. Студентське порт фоліо.
  2. Візитка «Давайте познайомимось». Представлення себе, закладу, обраної професії.
  3. Інтелектуальний конкурс «Ерудит». Програмований тестовий контроль (50 питань з основ історії України, правознавства, літератури, спорту, музики та архітектури).
  4. Світ моїх захоплень.

В підсумку Оксана одержала почесне ІІІ місце, диплом та цінні подарунки з рук голови журі директора ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» Ю.Ю. Садварі.

Щиро ДЯКУЄМО Оксані за гідне представлення нашого навчального закладу, популяризацію української культури та бажаємо їй подальших успіхів на шляху до мистецьких висот!

 

Книш І.Я., заступник директора з виховної роботи

: