Search

Конкурс «Кращий за професією – агроном»

Складана, захоплююча, романтична і разом з тим відповідальна професія агронома. У нього широке коло обов’язків і висока відповідальність за те, чим віддячить нам земля – годувальниця, відповідальність за хліб наш насушний. Агроном, зелений цех якого розкинувся просто неба, – це технолог у широкому розумінні, тобто це і практик, і дослідник.

Ось і у нашому закладі, в рамках тижня агрономічного відділення відбувся конкурс «Кращий за професією – агроном», в якому взяли участь студенти 32 групи спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва» -  команда «Джиба» та студенти 33 групи спеціальності «Організація і технологія ведення фермерського господарства» - команда «Бджілка». Конкурс  проводився із двох етапів : теоретичного і практичного. Добрі результати показали студенти у командних конкурсах , де усі учасники повинні були відповісти на запитання поставлені їм для вирішення.

До складу журі входили : Сеник І.І. кандидат с/г наук, Лендел В.Ф. кандидат с/г наук, Романович Я.В. заступник директора з навчально-виробничої роботи.

Підведення підсумків та нагородження переможців відбудеться під час закриття тижня агрономічних на інженерних дисциплін.

Усім учасникам конкурсу ДЯКУЄМО за високі досягнення та показники у даній сфері. Пам’ятаймо, що земля є одним із найголовніших ресурсів життєдіяльності суспільства!!!!


Андрусик О.М., Костур І.В

: