Search

Звітно - виборча конференція студентського парламенту

Вже традиційно, щорічно в коледжі проводиться звіт студпарламенту щодо роботи в минулому році та обрання голови й заступника студпарламенту на наступний рік. Саме тому, 6 червня 2016 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» пройшла Звітно - виборча конференція студентського парламенту.

На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Звіт голови студентського парламенту «Про виконану роботу за 2015-2016 н.р.»
  2. Вибори голови та заступника студентського парламенту на 2016-2017 н.р.»

На конференції були присутні студенти-делегати усіх академічних груп (по 5 чоловік з кожної групи), адміністрація коледжу : директор коледжу - Глова Володимир Степанович, заступник директора з навчальної роботи - Сопилюк Михайло Васильович, заступник директора з виховної роботи - Книш Ігор Ярославович та викладачі коледжу.

Для того, щоб конференція була повноважною і працювала на законних підставах, було обрано робочу президію у складі: Олейнич Світлани - голови студпарламенту, Петрів Г.В. - голови профспілкової організації студентів коледжу,  Головацького Дмитра – голови студради гуртожитків та лічильну комісію до складу якої входили студенти коледжу.

Олейнич Світлана прозвітувала про проведену роботу у Студентському парламенті за 2015-2016 н.р., її  доповнили Качор Олег і Бучинський Микола,  після чого відбулося обговорення. Роботу за звітний рік було визнано задовільною. Після чого було обрано нового голову студпарламенту, яким став студент 32 групи Качор Олег та заступника голови студпарламенту (студентка 15 групи Йоан Уляна).

Отже, дякуємо за роботу Студентському парламенту 2015-2016 року та вітаємо Качора Олега з посадою голови Студентського парламенту коледжу. Покладаємо великі надії на втілення усіх пунктів передвиборчої програми та бажаємо успіхів та натхнення!

: