Search

Підкорення вершини

Вже стало традицією в кінці навчального року в Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого робити сходження на найвищу гору України «Говерлу».

Група була створена з кращих спортсменів коледжу переможців та призерів обласних, районних та всеукраїнських змагань, кращих студентів-екологів та студентського співуправління.

10 червня група прибула в с. Яблуниця Івано-Франківської області, розмістились в затишних будиночках, а після обіду направились в спортивну базу «Заросляк».

Сходження почали разом, потім розділились на дві групи : за маршрутами протяжністю 3,5 км та 4 км. Першими вийшли на г. Говерла (2061 м.н.р.м) студенти Данилюк Б. (24група), Білінський І. (26 група), Токарчук В. (31 група), середній час виходу цілої групи – 1 год.40 хв.

11 червня після сніданку ми вирушили на спортивно-розважальний комплекс «Буковель» де студенти піднялись на підйомнику і оглянули траси, будівлі, басейни, озеро. Частина студентів з викладачами скупались в найбільшому штучному озері Європи.

Також відвідали курортний центр м. Яремче де придбали сувеніри на згадку про поїздку.

 

Хотілось би подякувати дирекції коледжу, первинній профспілковій організації студентів ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» за сприяння в організації поїздки та викладачам Тимчуку В.І., Барану А.В. які були з студентами під час екскурсії.

Токарчук В.І., керівник фізичного виховання

: