Search

Проведення адаптації студентів прийнятих на навчання у 2016 році

Протягом тижня 15-19 серпня 2016 року студенти перших курсів усіх спеціальностей, а це : «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка», «Агрономія», «Екологія», «Комп'ютерна інженерія» проходять ознайомлювальну практику з метою швидкої адаптації до умов навчання в коледжі.

Новообрані студенти побували на організаційних зборах та зустрічах із членами дирекції коледжу – директором коледжу Гловою В.С., який розказав про навчальний заклад та ознайомив з історію коледжу, заступник директора з навчальної роботи Сопилюком М.В. - розказав про навчальний процес, заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. - ознайомив студентів із колективами художньої самодіяльності коледжу.

Першокурсники ознайомились із особливостями роботи коледжу, побували на навчально-ознайомчих заняттях про порядок користування бібліотечним фондом, комп'ютерною технікою та отримали літературу. Із великою зацікавленістю першокурсники поселялись в гуртожиток, роздивляючи свої кімнати та знайомлячись із своїми сусідами по кімнаті.

Куратори груп провели з даними студентами навчання-інструктажі про дотримання правил техніки безпеки і охорони праці та ознайомчі екскурсії по коледжу, гуртожитках, території коледжу, місту.

Ну і звісно,у вільний час першокурсники мали можливість переглядати відеофільми про традиції коледжу.

: