Search

Студентську Спартакіаду відкрито!

Відбулося урочисте відкриття студентської Спартакіади коледжу. Цьогоріч вона буде проводитись з різних видів-ігрових,таких як футбол,волейбол,баскетбол,теніс,а також з легкої та важкої атлетики та кульової стрільби.

На церемонію урочистого відкриття у внутрішньому дворі коледжу вишикувались студентські групи. Окремою групою разом із своїми велосипедами стояли учасники першого дня змагань з велоспорту.

Відкрив урочистості заступник директора з виховної роботи І.Я.Книш.,який щиро привітав студентство з початком спортивних змагань та озвучив девіз цьогорічної Спартакіади: «Молодь України за здоровий спосіб життя».

У своєму вітальному слові директор коледжу В.С. Глова відзначив,що для того,щоб бути успішним в житті,потрібно бути гармонійно розвиненим, проводити час не тільки перед комп’ютером чи екраном телевізора, а на спортивних майданчиках,займаючись різними видами спорту,роблячи щоранку фізичну зарядку та гартуючи себе.

Прозвучав Гімн України та Гімн колледжу. Було дано старт змагань з велоспорту. Після невеликого велосипедного кросу по території коледжу учасники змагались на дистанції,на якій було 2 смуги перешкод та крутий підйом. Кращий час показали та відповідно переможцями стали Галюлько Віталій (34-Ф група)-І місце, ІІ-ІІІ місця розділили Батрин Петро та Проданик Василь з 24-Б групи. Дистанцію успішно подолали на велосипедах і директор коледжу В.С.Глова,його заступник І.Я.Книш та керівник фізвиховання В.І.Токарчук.



А попереду – змагання з інших видів, включених в програму Спартакіади. Проміжні результати проведених змагань будуть оголошені та переможці будуть нагороджені традиційно на святі, приуроченому Дню студента.

Юрій Війтик викладач

: