Search

Перший сніг у Заліщиках

Цьогоріч, швидкий прихід зими здивував, мабуть, кожного. Хтось почав відверто тішитись, а комусь стало сумно від чисельних снігових наметів, які принесла негода.

15 листопада студенти коледжу виявивши ініціативу і разом із господарською службою коледжу дружньо вийшли на очищення території від снігових заметів. Вийшовшви на територію коледжу, студенти раділи та милувались снігом, який навколо простелився немов іскристий казковий килим. Дерева прикрили свої голі гілки білосніжним покривалом. Особливо ошатними виглядають ялинки та самшит в дендропарку коледжу, які неначе вбралися у пухнасті снігові шубки. Не зважаючи на те, що студенти залучаються до громадської роботи, роблять це вони із задоволенням і гарним настроєм, адже знають, що, як майбутні фахівці в аграрній сфері, роблять добру і необхідну справу для забезпечення кращої перезимівлі теплолюбних рослин та збереження різноманіття дендропарку коледжу.

Залучення студентів є складовою частиною виховної роботи, адже колективна праця на благо рідного коледжу дозволяє виховувати у підростаючого покоління відповідальне ставлення до вирішення проблем благоустрою, шанобливе ставлення до навколишнього середовища, тощо.

Зараз у коледжі роботи з прибирання снігу та ліквідації ожеледі тривають. 

І.В.Костур

: