Search

Відбувся День відкритих дверей

26 листопада 2016 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбувся День відкритих дверей на тему «Мій майбутній професійний вибір».

Було проведено зустріч з батьками та випускниками шкіл, з питань професійного вибору та умов вступу на навчання у 2017 році до ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого».

У вступному слові директор коледжу Глова В.С. наголосив на перевагах навчання у нашому закладі, зокрема, одержання з основною спеціальністю суміжної робітничої професії, а також можливість продовження навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, відокремленим підрозділом якого є наш коледж.

З загальними умовами вступу на навчання у 2017 році ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії Красій Н.Я.

Викладачем коледжу Петрів Г.В. для гостей було проведено екскурсію, де вони ознайомились з навчальною базою, кабінетами, лабораторіями навчального закладу.

Усім учням-учасникам Дня відкритих дверей було вручено інформаційні матеріали, сертифікати учасників Дня відкритих дверей на тему : Мій майбутній професійний вибір» та запрошення для участі в онлайн олімпіаді з питань професійного вибору та виявлення творчих здібностей.

У ході зустрічі студентами нашого коледжу була представлена презентація спеціальностей.  Чудові презентації спеціальностей підготували та представили такі студенти : Орищук В., Сав’юк А., Жлуховська Р., Шелеп А., Шевчишин В., Вонітовий Д. та Боднар Д.

Завершальним етапом заходу був перегляд звіту-концерту творчих колективів коледжу.

Для тих, хто не мав змоги прийти на захід або ще не визначився з вибором ВНЗ– двері приймальної комісії Заліщицького аграрного коледжу завжди відкриті.


Красій Н.Я., секретар приймальної комісії

: