Search

Святкування Дня Святого Валентина у коледжі

Святкування Дня Святого Валентина у коледжі


День Святого Валентина – це свято, яке стало дуже популярним у наш час і є дуже незвичайним і романтичним. Усі закохані отримують ще одну можливість сказати один одному про свою безмежну любов і подарувати приємні подарунки. І дуже добре, що в такий морозний зимовий день знаходиться місце теплим і щирим почуттям.

Студентська молодь коледжу не залишилась осторонь цієї традиції: усі групи проявили активність і з задоволенням залучились до святкування Дня Закоханих. Студенти взяли участь у конкурсі стінгазет до Дня закоханих. Також в цей день у коледжі працювала "Пошта закоханих", студенти кидали "валентинки" до скриньки, а потім "поштарі" розносили ці "валентинки" своїм адресатам. За давньою традицією, саме валентинки вважаються обов'язковим і невід'ємним атрибутом цього свята. Вони були різні за кольором, розміром, формою, але найважливіше - це зміст листівки - теплі і щирі слова кохання, які написані в ній.

Крім того, в рамках засідання гуртка іноземної мови, в читальному залі нашого коледжу відбулось інтерактивне розважальне шоу «Хто кого: хлопці проти дівчат».

Довести, хто ж таки краще, слабка чи сильна стать, вирішили студенти 2 курсу економічного та агрономічного відділень. Об'єднавшись у команду хлопців(Савків Тарас, Дмитрик Михайло, Бульдяк Мар'ян, Жидонік Олег) і команду дівчат(Калакайло Іра, Гринчук Діана, Йоан Уляна та Мартищук Яна), вони відчайдушно змагались у різноманітних конкурсах, демонстрували свої успіхи у володінні англійською і німецькою мовами та довели, що вміють весело та оригінально проводити вільний від навчання час.

В результаті, майже при рівній боротьбі, перемогу все-таки вибороли дівчата, виявившись більш спритними. Але хлопці не набагато відстали і до останнього конкурсу не поступались своїм чарівним суперницям. В якості нагороди за участь обидві команди отримали солодкі призи,а також багато позитивних емоцій.

О.М.Завінська, викладач

: