Search

Зустріч студентів випускних груп з представниками Заліщицького РЦЗ

У ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулась зустріч студентів випускних груп із директором Заліщицького районного центру зайнятості Гнатишиним Михайлом Івановичем та інспектором сектору кадрового забезпечення Чортківського відділу поліції ГУНП.22. Тарасенком Андрієм Олеговичом. Тематикою зустрічі було гостре на сьогодні питання, що стосується працевлаштування студентів після здобуття освіти.

У ході зустрічі Михайло Іванович Гнатишин розповів про становище на ринку праці у Заліщицькому районні та про особливості працевлаштування через центр зайнятості.

Андрій Олегович Тарасенко звернувся до студентів із пропозицією вступати у лави національної поліції. Він детально розповів про умови вступу у лави поліції, яким вимогам мають відповідати кандидати до Національної поліції України, яку заробітну плату можна отримувати у даній сфері.

Директор коледжу Глова Володимир Степанович у своєму виступі наголосив на достатньо великих можливостях, які відкриваються для випускників коледжу як в питаннях працевлаштування так і продовження навчання (стаціонарно чи заочно). В цьому плані є чудові варіанти продовження навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України . Серед переваг:

  • можливість навчатись в столичному вузі де використовуються сучасні технології навчання;
  • можливість проходити стажування на провідних фірмах України і зарубіжжя;
  • можливість поринути в інтенсивне життя столиці;
  • можливість ознайомитись з цікавими історичними, культурними та політичними місцями України.

Тож, сучасна молода особистість повинна чітко формувати себе як професіонала та освічену людину щоб бути успішною в умовах сьогодення.

Під час зустрічі студенти мали можливість особисто задати питання, які їх цікавили, а сама форма зустрічі переросла в конструктивний діалог. 

Багатьох студентів зацікавила надана їм інформація, тож сподіваємось зустріч що відбулась зможе вирішити чиєсь професійне майбутнє й подарує цікаву роботу та гідну заробітну плату.

І.В.Костур

: