Search

НУБіП України гостинно відкрив двері для випускників

Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно відкрив двері для випускників ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» 

У ці квітневі дні делегація Заліщицького аграрного коледжу відвідала Національний університет біоресурсів і природокористування України.

 

Наші випускники завітали сюди, щоб ознайомитися з матеріально-технічною та навчальною базою університету, освітніми можливостями, які він надає. Адже сьогодні у випускників коледжу вирішується важливе питання: куди йти навчатися?

Відповідь на це питання ми отримали від представників НУБіП України. Тут для наших випускників були організовані цікаві та змістовні зустрічі, а також екскурсію в ботанічний сад університету. 

 

Продовженням зустрічі був смачний обід в університетській їдальні корпусу №3.

А далі спілкування з випускниками продовжилося вже на факультетах та навчально-наукових інститутах.

 

У ході цієї зустрічі нам розповіли про перелік спеціальностей та перспективи навчання і подальшого працевлаштування, а також про особливості цьогорічного прийому на навчання на базі освітнього рівня «Молодшого спеціаліста».

 

Для випускників коледжів терміни прийому документів як для денної, так і заочної форм навчання – 12-24 липня. Вступні фахові випробування пройдуть 25-31 липня. З переліком документів та програмами іспитів можна також ознайомитися на офіційному сайті НУБіП. 

Приємною для нас була зустріч з випускниками коледжу минулих років, які на даний момент є успішними студентами університету.

Фінальним етапом нашої поїздки стала екскурсія історичним центром Києва та іншими визначними місцями столиці.

 

Студенти та викладачі коледжу щиро вдячні за сприяння в організації перебування в університеті начальнику відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єреську Олегові Вікторовичу та представникам факультетів НУБіП України.

    Викладачі коледжу: Н.Я.Красій, С.П.Симака

: