Вітаміни для студентської їдальні зібрані власними руками
Коли йде мова за весняні овочі та салати з них, перш за все згадується редиска. І не дарма, адже редиска, є безсумнівним лідером серед ранніх овочів за вмістом вітамінного комплексу. У цьому приголомшливому овочі міститься величезна кількість вітаміну С, маленький темно-червоний пучок редиски, містить половину добової дози цього вітаміну.
Уже протягом декількох днів у рамках навчальної практики студенти 22 та 32 груп спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва» агрономічного відділення у навчальних теплицях збирають урожай редиски та цибулі для їдальні коледжу. Студенти відмічають, що приємно смакувати свіжим салатом, продукти для якого вирощені та зібрані власноруч.
Костур І.В., секретар педкабінету