Search

Студентське життя 24 групи

Студентське життя 24 групи

Студентське життя - найпрекрасніша пора - час наповнений романтикою та безтурботністю. Саме ці роки є цікавими і незабутніми, вони приносять багато радості. Спочатку людина радіє тому, коли дізнається, що стала студентом, потім нові знайомства, друзі. А скільки всього ще варто пережити…

Я, студентка 24 групи - Матвіїв Тетята, навчаюся на спеціальності «Бухгалтерський облік» і хочу коротенько розповісти про студентське життя своєї групи.

Наша студентська сім'я складається з 28 чоловік. 24 група – це різноманіття характерів, вподобань та особистостей. Хоча кожен із цих людей вирізняється своєю унікальністю, але ми стараємось підтримувати один одного та допомагати. Одним словом – дружній колектив. Кожен із нас поставив собі за мету, як і більшість людей - отримати освіту. Адже добра професійна підготовка є передумовою отримання престижної роботи. Поступивши у наш навчальний заклад я зі своїми одногрупниками зрозуміли, що наше місце саме тут. Саме тут ми можемо отримати необхідні знання, розкрити всі тонкощі нашої майбутньої професії, готуючись до зустрічі зі справжнім дорослим життям.

Час так швидко летить, що не встигли оглянутись, а ми уже закінчили 2 курс. Кожен із нас добре розуміє, що головне у нашому житті – здобути освіту і стати хорошими спеціалістами. Ми відповідально ставився до навчання, відвідуємо заняття та завжди сумлінно готуємося до них.

Беремо активну участь у трудовій діяльності коледжу, відвідуємо різні навчальні гуртки, спортивні секції та приділяємо значну увагу художній самодіяльності. Старання, недосипання, перездачі – таке наше студентське життя.

За час нашого навчання ми вже мали змогу побувати у Києві в Національному університеті біоресурсів та природокористування України, у різних економічних і аграрних підприємствах та кредитно - фінансових установах області. Крім того, у вільний від навчання час, ми побували у Карпатах з куратором групи Гловою Галиною Романівною, яка відіграє велику роль у нашому повсякденному житті. Ми її дуже вдячні за те, що вона завжди нас розуміє, підтримує і допомагає у різних ситуаціях та організовує такого роду поїздки, адже саме вони на першому курсі допомагали пізнати одне одного і об'єднати нас в одну дружню сім'ю. То ж за такий невеликий період навчання нам уже є що цікавого згадати та розповісти.

Якими б не були важкими та недоспаними наші будні, але ми живемо студентським життям на повну, насолоджуємося ним, радіємо йому. Кожен день у нас – це нова історія, яка залишає вагомий слід у житті і надовго закарбовується в пам'яті.

Матвіїв Тетяна, студентка 24-Б групи

: