Search

Студентське життя в коледжі – щасливі роки мого життя

Студентське життя в коледжі – щасливі роки мого життя

Пишучи про коледж, мені згадуються всі позитивні миті студентського життя. За 3 роки в коледжі я багато чого навчився, не тільки в плані фаху, а й взяв для себе багато чого корисного для подальшого, вже більш дорослого життя. Проведений час в ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», я буду згадувати тільки з позитивної сторони, коледж дав мені можливість різносторонньо розвиватися.

Вільний від навчання час активно займався спортом. Найбільше часу я приділяв легкій атлетиці, цей вид спорту зміцнює здоров'я і допомагає розвинути інші особисті якості. Я був чемпіоном області і неодноразово виборював призові місця у спорті, брав участь у Всеукраїнських змаганнях, де також займав п'єдестал пошани.

Старався встигати у навчанні, і в цьому мені допомагали ті прекрасні викладачі, які не тільки знають чудово свої дисципліни, але і можуть зрозуміти проблеми студентів і знайти до них підхід. В навчанні я також досягнув певних успіхів, зумів перемогти в обласній олімпіаді з ІСТО, здобув міцні знання з інших предметів і закінчив коледж з відзнакою.

А тому мені хочеться подякувати всім викладачам коледжу, які ці три роки навчали нас, давали ті знання і життєві настанови, які справді нам знадобляться в подальшій роботі і у житті. Хочу подякувати: Зарівній Б.П, Стрільчук Л.В, Леоненку Р.Г, Яремчук О.М, Красій Н.Я., Токарчуку В.І. Особливо мені хочеться подякувати кураторові нашої групи Проданик Н.Д., за її терпіння і доброту. Після навчання в коледжі я планую продовжувати здобувати знання в ВНЗ.

Звертаючись до випускників шкіл, які ще не визначились з обранням своєї майбутньої професії: поступайте до нас в коледж – і ви не пошкодуєте!

Данилюк Богдан, випускник, молодший спеціаліст з бухгалтерського обліку

: