Search

Дякую тобі, мій коледж

Дякую тобі, мій коледж

Буквально минулого літа, обираючи після закінчення школи спеціальність для вступу до ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», я і подумати не могла, що мені настільки сподобається тут навчатись.

Зараз я студентка спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» і зовсім не шкодую, що обрала саме наш коледж. Тут приємна атмосфера, хороший студентський колектив, справедливі та доброзичливі викладачі, які готові допомогти студентам в будь-який момент.

Окрім навчання,студенти беруть активну участь у різних культурних заходах, гуртках, де можуть проявляти свої умілі навички і таланти. Я особисто з задоволенням займаюся в народному аматорському ансамблі пісні і танцю «Хлібодари», співаю та приймаю участь в олімпіадах, конкурсах та різних заходах. В своєму навчанні беру приклад від кращих студентів старших курсів. Адже багато студентів нашого коледжу є призерами обласних та Всеукраїнських олімпіад з різних дисциплін та учасниками і переможцями різних спортивних змагань. Всі студенти зацікавлені в активній участі в житті коледжу завдяки вмілому підходу викладачів. У вільний від навчання час ми стараємось відпочивати разом з групою, подорожуючи цікавими історичними місцями.
В коледжі створені всі належні умови для сприятливого навчання, щоб досконало оволодіти обраною професією.

Загалом, мене найбільше тішить, що наш коледж – це не лише навчання, але й велика дружня родина, де всі раді один одному та із задоволенням чекають на поповнення в нашій коледжівській сім'ї.

 

Іванна Швидковська, студентка 16-ї групи

: