Search

Горбулик Василь успішно освоює майбутню спеціальність

Горбулик Василь успішно освоює

майбутню спеціальність

Студент агрономічного відділення спеціальності «Організація і технологія ведення фермерського господарства» Горбулик Василь Петрович окрім навчання добре освоює практичні знання і навики майбутньої спеціальності. Про навчання, плани на майбутнє та захоплення наша розмова з ним.

 Чому обрав саме цю спеціальність?

- Обрав цю спеціальність бо вважаю її актуальною, яка забезпечує людство благами першої необхідності, - їжею! А ще тому, що змалку залучений до вирощування та доглядом за овочами, адже батьки займаються тепличним господарством.

- Як проводиш свій вільний від навчання час?

- Моїм основним захопленням у вільний від навчання час є волейбол, яким я займаюсь для свого задоволення.

- Один рік навчання у коледжі вже позаду. Які враження від навчання? Та що тобі запам'яталось найбільше від першого курсу?

- Ой, запам'яталось дуже багато всього, адже це перший рік навчання. Запам'яталось знайомство з одногрупниками та викладачами. Мабуть так, як і кожному першокурснику перші пари та «пошук» великими коридорами аудиторій… Не могла не запам'ятатись і посвята у студенти на якій усвідомив, що зробив правильний крок у доросле життя та відчув себе самостійним й відповідальним. Загалом перший рік навчання був насиченим, плідним та яскравий і багатий на події.

- Які плани на майбутнє?

- Вірю, що здобуті у коледжі знання зможу реалізувати в своїй професійній діяльності. Тому, у майбутньому бачу себе успішним керівником фермерського господарства.

Сподіваємось, що усі плани та задуми Василя у майбутньому будуть реалізовані та приноситимуть благо нашій країні.

 

Розмову вела І.В. Костур

 

 

 

: