Search

Мій вибір в доросле життя

Мій вибір в доросле життя

Після здобуття базової загальної середньої освіти, переді мною постало складне питання – як вчинити надалі: продовжувати навчання в школі чи вступати до вишу?

Зваживши всі «за» і «проти», переглянувши величезну кількість сайтів найрізноманітніших коледжів, мою увагу привернув ВНЗ в рідному місті Заліщики – ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого». Дізнавшись трохи більше про цей вищий навчальний заклад, зваживши на думку батьків, котрі тут навчалися та оцінивши відгуки друзів і знайомих, які ще й досі гризуть граніт науки, я без довгих роздумів вирішила вступати до Заліщицького агроколеджу.

Проте, що я зробила вірний вибір, зрозуміла ще на вступних випробуваннях. Працівники лояльно і з розумінням ставились до абітурієнтів, допомагали при вирішенні проблем, які  виникали в нас в ході подачі документів. На вступних іспитах викладачі були доброзичливими та справедливими.

Перші дні у коледжі для мене асоціюються з кроками у світле майбуття. Вони принесли дуже багато емоцій, приховувати не буду, як позитивних, так і не дуже. Забігаючи на перед, відповім: не дуже позитивних тільки тому, що навчання почалося дуже інтенсивно. Хоча з часом всі вже звикли то такого навчального ритму.

Якщо говорити про позитивні емоції, то й тижня не вистачить все розповісти.

Завершився перший місяць навчання в коледжі. Він залишив незабутні враження: відбулося знайомство з викладачами, які є компетентними у своїй справі та привітними людьми, одногрупниками, які досить різні та неординарні як особистості, проте дуже доброзичливі й надійні як люди, куратором, котрий завжди допоможе та підкаже вірне рішення.

Зважаючи на все вищезгадане, я відчуваю, що нас чекає цікаве навчання та багато позитивних вражень, що залишаться на довго у наших спогадах, а з такими викладачами і одногрупниками – не маю жодних сумнівів.

 

Крупа Анастасія, студентка 16-ПЕ групи

: