Search

«Таланти, твої першокурснику!»

«Таланти, твої першокурснику!»

Вже стало доброю традицією в коледжі проводити творчий конкурс-огляд «Таланти, твої першокурснику!», який засвідчує те, що студенти перших курсів пройшли процес адаптації та стали «справжніми» студентами. Свято, на якому студенти показують свої таланти і доводять, що вони гідна зміна випускникам коледжу.

Цьогоріч свої вміння та навики з вокалу, інструментального мистецтва, хореографії, гумору та художнього читання представили студенти таких спеціальностей: 123«Комп'ютерна інженерія» (куратор Петрів Г.В.); 201«Агрономія» (куратор Сопівник Л.Й.); 201«Агрономія» та 101«Екологія» (куратор Симака С.П.); 071«Облік і оподаткування» та 072«Фінанси, банківська справа та страхування» (куратор Проданик Н.Д.); 071«Облік і оподаткування» (куратор Олійник М.Д.); 076«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 051«Економіка» (куратор Галайдіда О.В.).

Члени журі в особі Книша І.Я. заступника директора з виховної роботи, Руснак С.Г. голови методичного об'єднання кураторів груп, Андрусика Р.В. завідувача технологічним відділенням, Стрільчук Л.В. завідувача економічним відділенням, Тарасевич С.Я. керівника народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» та Швидковської І.І. голова студентського парламенту високо оцінили творчі таланти першокурсників – художні номери, дотепність, гумор, вміння «триматися» на сцені та популяризувати спеціальності, які здобувають у коледжі.

Вітаємо студентів першокурсників із вдалим дебютом та бажаємо й надалі розвивати свої таланти! Отож, запалу, креативу, натхнення та успіхів Вам!

: