Search

Конкурс «Краса НУБіП України – 2017»

Конкурс «Краса НУБіП України – 2017»

7 грудня 2017 року, в Національному університеті біоресурсів та природокористування України, відбувся традиційний конкурс - «Краса НУБіП України – 2017». Участь у конкурсі взяли 25 найкрасивіших дівчат та 16 найстильніших хлопців НУБіП України.

Свою жіночу загадковість і чоловічий шарм, чарівність та галантність, ніжність і мужність під час конкурсу проявили і студенти нашого навчального закладу Матвіїв Тетяна - студентка 34-Б групи спеціальності «Бухгалтерський облік» та Савків Тарас - студент 31-К групи спеціальності «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж».

Усі учасники та учасниці конкурсу викликали шквали оплесків під час показу моделей у діловому стилі та українському одязі, перевтілення у принцес і принців балу у вечірньому вбранні, демонстрації відеороликів «Я- українка (українець)», проте найбільше емоцій приніс арт-марафон.

У підсумку конкурсу наші студенти вибороли перемогу у номінаціях: «Міс«Шарм» - Матвіїв Тетяна та «Містер«Особливість» - Савків Тарас, з чим ми їх і вітаємо. Також конкурсанти були нагороджені квітами та подарунками. Учасники отримали багато вражень та емоцій, знайшли нових друзів та здобули нові навики у модельній сфері.

Костур І.В.

: