Search

Наша група - просто клас!!!

Наша група - просто клас!!!

«Наша група просто клас! І студенти гарні в нас!» - саме ці слова стали девізом нашої групи. Ми - майбутні фахівці у сфері комп'ютерної інженерії. У групі навчається 14 хлопців та одна дівчина. Наше знайомство почалося влітку під час ознайомчої практики для першокурсників. Ми хотіли дізнатися більше один про одного, тому наш куратор допомогла нам ближче познайомитися, зібравши всіх разом за обіднім столом.

І ось – День знань: наші однокласники готуються до школи, а ми ідемо в коледж, де відбулася урочиста посвята нас у студенти. Так ми поринули у вир навчання. Пари проходять цікаво, хороші і вимогливі викладачі. У нас дружна та весела група, тому намагаємось допомагати один одному в усьому.

У вересні ми з'їздили на екскурсію в місто Чернівці. Там відвідали Музей архітектури і побуту, де під відкритим небом розкинулось давнє українське село.Також побували в Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича. Екскурсія була пізнавальною, ми багато дізнались про історію древнього міста, а також мали чудову нагоду ближче познайомитись із студентами з паралельних груп.

Життя в коледжі надзвичайно цікаве та насичене. Тут величезна кількість виховних заходів, до участі в яких ми активно долучаємося. Дуже нам сподобалося свято квітів, і, навіть, незважаючи на те, що у нашій групі переважають хлопці, ми формували квіткові композиції, екібани, робили фотоколажі, гідно представивши нашу студентську родину на цьому конкурсі.

У жовтні нас чекав конкурс «Таланти твої, першокурснику», до якого ми зі страхом та цікавістю готувалися. У програмі виступу були представлені пісні, танці, гуморески, інсценізація та поезія. Хтось боявся забути текст пісні, а хтось просто боявся сцени, адже не всі є акторами і вихід до глядача був вперше. На мою думку, ми змогли продемонструвати себе з кращої сторони.

Добре запам'ятався нам перший у житті День студента з святковим вечором відпочинку. Класно бути студентом!

Минуло вже декілька місяців з початку нашого навчання, а наші враження тільки позитиві. І коли Галина Василівна запитує нас: «Чи подобається вам у коледжі?», ми одноголосно відповідаємо: «Так!». Мої одногрупники, які живуть в гуртожитку, кажуть, що хоч вони і далеко від дому, але почувають себе комфортно.

Наше студентське життя тільки розпочинається, нас чекає ще багато цікавого, ми, не покладаючи рук вчимося, йдемо тільки вперед, долаючи вершини пізнання, з гордістю несучи звання «Студент». А допомагає нам у цьому та мотивує до вищих результатів у навчанні наш куратор – Петрів Галина Василівна.

Любінецький Владислав, студент 11 групи

: