Search

Веселе студентське життя - 24 групи

Веселе студентське життя - 24 групи

Так швидко і непомітно минає час… Здається ще вчора починались перші пари, перші знайомства один з одним, з новими предметами та новими викладачами. Здається ще вчора, усі ми, такі невпевнені, дещо навіть боязкі йшли на перші заняття, знайомились з новими викладачами. Але незважаючи не це, із дня вдень ми міцнішали, ставали впевненішими у собі, розумнішими і цілеспрямованими, одним словом, ставали справжніми студентами. Так багато різноманітних подій сталося за цілий перший курс, виступи, концерти, різного роду конференції, змагання, конкурси, олімпіади, перші добрі і погані оцінки, перша закоханість… Навчання виявилось для нас цікавим і пізнавальним, під час якого ми засвоїли багато нових знань та практичних вмінь.

Але час не стоїть на місці. Так швидко промайнув перший навчальний рік, залишивши по собі низку спогадів, як веселих так і сумних.

І ось тепер ми вже студенти другого курсу. І навчаючись уже другий рік нам усе більше і більше подобається навчання у коледжі. Тут ми знайшли нових друзів, познайомились з новими людьми, з добрими і висококваліфікованими викладачами. Ми стали справжньою сім'єю, і як справжня сім'я коли виникають якісь проблеми ми вирішуємо спільно, обдумано і швидко. Дуже насиченим і повним подій видався початок другого курсу, а крім цих подій до нашої групи прийшло на поповнення дві дівчинки Христини.

Однією із таких подій стала поїздка разом із викладачем, заступником директора з навчальної роботи Михайлом Васильовичем Сопилюком до історико-меморіального музею-комплексу Степана Бандери та історії національно-визвольного руху в с. Старий Угринів Калуського району Івано-Франківської області. Подорож виявилась дуже пізнавальною і цікавою. З хвилюванням і великим інтересом ми прослухали змістовну розповідь наукового співробітника музею про тернистий шлях сім'ї священика Андрія Бандери, становлення революційного шляху його сина Степана Бандери та їх боротьбу за незалежність України.

Поїздка виявилася дуже пізнавальною, завдяки їй ми отримали змогу побачити історичні пам'ятки доби УПА, дізнались щось нове про провідника української нації, побачили історичні документи та різні фотографії тієї епохи.

Ще однією цікавою і пізнавальною подією стала поїздка до міста – легенди Кам'янця – Подільського. Завдяки цій подорожі ми отримали змогу побачити давні пам'ятки архітектури, древню зброю, масивні укріплення, старовинні обладунки і знаряддя праці і скуштувати смачну їжу.

Студентські роки – це найпрекрасніша пора в житті кожної людини. Але як було сказано на самому початку час минає дуже швидко, і ми навіть не встигли оглянутися, а усе це уже у минулому.Ми вже на екваторі свого навчання в коледжі. У кожного з нас за цей період запам'яталось багато особливих подій, але як там не було б, ми завжди пам'ятатимемо роки проведені в коледжі. Найкращі роки у нашому житті…

Паскевич Василь, студент 24 групи

: