Search

Студентське життя першокурсників!

Студентське життя першокурсників!

Студентські роки золоті –

Веселі і бурхливі!

Вони найкращі у житті –

Безхмарні і щасливі!

Студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. Адже це чи не єдині "безтурботні" моменти людського життя, коли можна мріяти і здійснювати ці мрії, знаходити нових друзів і навіть кохання

Ми запитали своїх одногрупників, що вони думають про студентське життя й навчання в коледжі загалом?

Дуплава Мар'яна: "Студентські роки асоціюються завжди з таким чарівними словами, як перше кохання, веселощі та молодість. Лише в студентські роки людина починає проживати вже цілком доросле життя. Студентське життя - це час відкритих перспектив, можливість жити, мріяти про прекрасне майбутнє, віра у виконання усіх бажань і надія на відкритість усіх дверей. Отже, навчаючись у Заліщицькому аграрному коледжі, кожен студент може бути цілком впевнений в своєму гарному майбутньому, адже здобуває освіту в престижному, сучасному, перспективному коледжі. Студентське життя – барвисте та різноманітне, головне – не сидіти склавши руки, а прагнути до знань. Вступивши до коледжу, я одержала гарні враження про нього. Тут у мене з'явилося багато друзів. Студентські роки – це вміння правильно організувати свій час, щоб більше встигнути щось корисне зробити, працювати над собою і не наробити помилок. Студентська пора – це те, що не стирається з пам'яті крізь роки, зберігає яскраві враження."

Ждан Христина: "Навчальний рік триває. Позаду подання нескінченної кількості документів, витрачені нерви та очікування списків зарахованих. В усій цій метушні так легко забути, для чого, власне, ми усе це робимо. Мабуть, не кожен з нас уявляє собі, як пройдуть наступні 3-4 роки у стінах коледжу. Перший рік, а особливо семестр в коледжі – один з найскладніших, але він найбільше запам'ятовується. Студентське життя – найпрекрасніша пора. Саме студентські роки найцікавіші та найнезабутніші. Це час, наповнений романтизмом, цікавими зустрічами, приємними спогадами. Студентське життя приносить багато радості та незабутніх вражень назавжди".

Мамаєвська Ірина: "30-серпня - довгоочікуваний день! Нарешті я стала студенткою, на мою думку, кращого коледжу ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого". Цей день запам'ятався великою кількістю емоцій, що переповнювали мене та інших новачків - моїх одногрупників. Певний час остерігалася, що буде важко знайти спільну мову з групою, та мені пощастило – ми порозумілися буквально з перших слів. Привітні, веселі, життєрадісні дівчата та хлопці – ось така цікава компанія. З ними хочеться спілкуватись, ми на одній хвилі, маємо багато спільних інтересів. Це додає снаги та впевненості. Поступово все більше переймашся загальною атмосферою гармонійного поєднання навчання та розваг. Мій стиль життя –вміти поєднувати ці дві категорії. Хочеться встигнути спробувати все: побувати на Дні першокурсника, і підготуватись до пар, і знайти час погуляти з одногрупниками, і не пропустити жодної лекції… Про коледж можу говорити лише з посмішкою. Попри велику територію з дендропарком та привабливим зовнішнім виглядом, незліченну кількість аудиторій і студентів, почуваєшся у коледжі як вдома, ніби ти на своєму місці, ти частинка великої студентської родини."

Бойчук Оксана і Монастирська Христина: "Початок літа для усіх майбутніх студентів-першокурсників став інтригуючим і захоплюючим одночасно. Кожен студент нашої групи хотів побачити саме своє ім'я у списку зарахованих. Складати вступні іспити було не важко, оскільки нас зустріли чуйні, терпеливі, інтелігентні, добрі викладачі. Ми запитали Олега Стельмащука, що він вперше відчув, коли він дізнався про те, що став студентом коледжу? Його відповідь була така: "Я відчув справжню радість за те, що буду навчатися саме в Заліщицькому аграрному коледжі." Зустрівшись 21 серпня на ознайомлюючій практиці, наша 15 група дуже здружились і одразу всі студенти знайшли спільну мову з чудовим куратором групи Олійник Марією Дмитрівною.

Наступного дня ми вже поводили себе, як давні знайомі: знаходили безліч тем для розмов, виявили багато спільних інтересів, відчували радість, що зуміли подружитися. Тридцятого серпня – Дня знань - чекав кожен студент нашої групи. Ми не бачилися тільки тиждень, а здавалось – ціла вічність. Всі були дуже вражені концертною програмою, присвяченою Першому дзвонику. А вже наступного дня почалися перші пари. Ми незавжди знаходили потрібні аудиторії, ще незнали всіх викладачів. Але з часом все владналося. Невдовзі ми вирішили здійснити нашу першу спільну подорож в Карпати. Саме тоді ми відпочили не тільки фізично, а й духовно, оскільки побували у дуже цікавому місці – Манявському скиті. Ми дізналися багато цікавого про Йова Княгиницького та Івана Вишневецького, про заснування та відновлення Манявського скита. Цього дня ми відвідали не менш цікаве місто Яремче, побачили дивовижну природу Карпат, яка зачарувала всіх присутніх своєю дивною красою. Від'їжджаючи додому, ми купили сувеніри на згадку про цю чудову екскурсію. Від цієї поїздки в нас залишились позитивні та незабутні враження, якими ми ділилися зі студентами, викладачами коледжу і батьками.

Студенти нашої групи брали активну участь у різноманітних заходах нашого коледжу. Один із них – огляд-конкурс "Таланти твої, першокурснику!". До організації заходу були залучені всі студенти нашої групи. Особливу вдячність висловлюємо Світлані Тарасевич та Олегу Мартичуку за допомогу у підготовці наших номерів. Ще хочемо подякувати всім нашим викладачам, які допомагали і підтримували нас у будь-яких ситуаціях.

Ми дуже раді, що зараз є студентами цього прекрасного начального закладу ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого".

Студенти 15 групи

Олійник М.Д., куратор групи

: