Search

43 група - уже випускники, а ніби вчора були першокурсниками

43 група - уже випускники, а ніби вчора були першокурсниками

Студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. Адже це чи не єдині безтурботні моменти людського життя, коли можна мріяти і здійснювати мрії, знаходити нових друзів і навіть кохання… Це перший крок у доросле життя… Це життя у гуртожитках, це багатогранність вмінь та інтересів, та навіть – самостійне приготування їжі.

Чотири роки тому ми поставивили собі за мету, як і більшість молодих людей, отримати освіту. Адже добра професійна підготовка є передумовою отримання престижної роботи. І саме тут, в Заліщицькому аграрному коледжі проходили найцікавіші роки нашого життя.

За період навчання в коледжі, ми зустріли друзів, познайомилися з чудовими викладачами, які справді надали нам необхідні знання, розкрили всі тонкощі нашої майбутньої професії, готуючи до зустрічі зі справжнім дорослим життям. На протязі перших двох курсів ми проходили багато теоретичного матеріалу, а після занять брали участь у різних гуртках, конкурсах, спортивних секціях, художній самодіяльності.

Студентське життя — це час райдужних перспектив, можливість жити мріями про прекрасне майбутнє, віра у здійснення всіх бажань і надія на те, що перед нами відкриються усі двері. Але на даний час ми вже студенти 4 курсу: все менше і менше знаходимося в коледжі на аудиторних заняттях,бо прийшла пора застосувати наші знання практично.

Згідно навчального плану ми проходили різні види практик: «Технологія виробництва продукції рослинництва», «Технологічна практика», «Практика з овочівництва та плодівництва», «Технологія виробництва продукції тваринництва», під час яких виконували практичні завдання виробничого характеру. Кожен з нас показав знання та навички, які були отримані під час навчання в коледжі.

Лише в студентські роки людина починає проживати вже цілком доросле життя. Залишається останній семестр навчання. Це буде напружена і відповідальна пора. Нас чекає виробнича переддипломна практика вже у господарстві. Це ще одне випробування наших досягнень та вмінь отриманих за останні чотири роки. Потім – державні іспити, і ми дипломовані спеціалісти!

Дні пролетіли, як одна мить, але пам'ять про них залишиться на все життя!

Мельник Наталя, студентка 43 групи

: