Search

До уваги кураторів та студентів випускових груп 2018 року!

До уваги кураторів та студентів випускових груп 2018 року!

IV ДЕНЬ МОЛОДОГО СПЕЦІАЛІСТА «ТВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ СТАРТ» -
тут мрії стають реальністю!

Ви молодий, амбіційний та зацікавлений в успішній аграрній кар’єрі студент, випускник чи молодий фахівець? Ви в пошуку свого першого місця роботи і хочете працювати в провідних аграрних компаніях України?

Тоді негайно реєструйтеся та відвідайте IV День молодого спеціаліста «Твій професійний старт», який стане вашою стартовою точною в стрімкому підйомі по кар’єрній дорозі!

Дата проведення: 23 лютого 2018 року
Час проведення: 10:00-14:00
Місце проведення: МВЦ, м. Київ, Броварський пр-т, 15, павільйон №3, конф.-зал №14, 2 пов., вхід 3А

ЦІЛІ ЗАХОДУ:

  • створити інтерактивний майданчик для комунікації молодих фахівців та представників провідних компаній, які працюють в сфері аграрного бізнесу.

Всі бажаючі мають змогу відвідати «Ярмарок вакансій», отримати інформацію про спеціальні програми стажування, поспілкуватися з HR-фахівцями, поширити власні резюме і, навіть більше, відразу пройти співбесіди на вакантні позиції!

  • донесення ключових трендів аграрного ринку праці та лайф-хаків від провідних HR- коучів. Півторагодинний інтенсив-курс на «Школі працевлаштування» відкриє вам доступ до «секретних прийомів» написання резюме, проходження співбесід та розповість, які професії є найбільш актуальними в аграрному секторі.

Захід проводиться ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», спеціалізованим рекрутинговим порталом «АгроКар`єра», ДУ «НТЦ «Агроосвіта» за підтримки Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

Так як День молодого спеціаліста традиційно відбудеться в рамках VIII міжнародних агропромислових виставок "Зернові технології", Agro Animal Show та "Фрукти. Овочі. Логістика" (21-23 лютого 2018) всі учасники матимуть змогу відвідати експозиції виставок та познайомитися з новинками агропромислового виробництва.

ДОВІДКОВО:

  • ІІІ День молодого спеціаліста відбувся 2 листопада 2017 року в рамках міжнародної виставки «АгроКомплекс 2017»;
  • участь прийняли близько 400 студентів та випускників аграрних вузів;
  • до «Ярмарку вакансій» долучилося 13 провідних компаній аграрного сектору, а саме: KERNEL, ІМК, Cygnet Agrocompany, ED&F Man Ukraine, ТОВ СП "Нібулон", ТОВ "Хай Філд", ТОВ "Агросем", Корпорація «Сварог Вест Груп», ТОВ "Агро Легіон", Група компаній VITAGRO, Timac AgroУкраїна, ТОВ «Юпітер 9 Агросервіс», ТОВ "Данон Україна".

Всім зацікавленим та бажаючим прийняти участь у IV ДНІ МОЛОДОГО СПЕЦІАЛІСТА «ТВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ СТАРТ» звертатись для реєстрації до Галайдіди Ольги Василівни (каб. 215А, навчальна частина коледжу).

: