Search

Калейдоскоп подій студентського життя 36-групи

Калейдоскоп

подій студентського життя 36-групи

Другий семестр 2017-2018 навчального року розпочався і активно триває .

Для одних груп – це тільки другий семестр у коледжі, в інших групах – спогади про першу екзаменаційну сесію.

А для студентів 36 групи цей семестр особливий – він останній в стінах рідного коледжу.

Неначе картинки в калейдоскопі, пролетіли, промайнули 5 семестрів -і мої студенти, мої вихованці вийшли на фінішну пряму. Попереду ще останній семестр - найнасиченіший, найскладніший. Адже по його завершенню - випробування на професійну майстерність. А це: зовнішнє дистанційне оцінювання, складання державного кваліфікаційного іспиту. Студентів чекають цікаві пари, навчальні практики із професійно-спрямованих дисциплін, захист курсової роботи, захист виробничої переддипломної практики і веселе студентське життя.

Прожито п'ять семестрів. Як змінювались картинки в калейдоскопі, так із невпевнених в своїх силах першокурсників мої студенти перетворилися у самодостатніх випускників.

І в літописі нашої групи є цікаві сторінки студентського життя: підкорення вершин країни Знань, які не для всіх були легкими, дебют на сцені коледжу у конкурсі «Таланти твої першокурснику», відкриття «Академії здоров'я», випускний вечір «На хвилях прощального вальсу – 2017».

В арсеналі нашої групи є і спортивні перемоги на різних змаганнях ( в коледжі, районі, області).

Наші науковці захищали свої дослідження на науково-практичних конференціях.

Були і цікаві екскурсійні поїздки: ми милувались старовинним Кам'янцем-Подільським, передноворічними Чернівцями, пройшли Хресною дорогою, Маріїнського центру в Зарваниці, захоплення викликав багатогектарний сад господарства Гадза.

Вже в ранзі майже спеціалістів студенти знайомились з діяльністю торгових центрів «Ашан», «Епіцентр», «Метро», «Соmbi» «Ельдорадо». Інавіть виступили дегустаторами ковбасних виробів фірми «Алан» (м.Дніпро).

А відвідання льодової арени «Боянівка» залишили приємні враження. Хтось був початківцем – ковзанярем, а деякі студенти демонстрували свої майстерні здібності в катанні на ковзанах.

Як куратору мені дуже хочеться, щоб засіяне в душі вихованців колективом викладачів коледжу мудре і вічне проростало і дало добрі плоди. Сподіваюсь, що всі студенти 36 групи в майбутньому стануть справжніми людьми з великої букви.

Ситник Галина Михайлівна, куратор 36 групи

: