Search

Студенти коледжу на Дні відкритих дверей у НУБіП України

Студенти коледжу

на Дні відкритих дверей у НУБіП України 

19 квітня делегація з числа студентів випускних 34БФ, 35, 36Е, 41ЕК, 42 груп і викладачів Р.Г. Леоненка, О.М.Яремчук та І.М.Зубика побувала на Дні відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Спершу ми завітали у головний 3-й корпус університету, де на виставці були представлені усі факультети та навчально-наукові інститути. У вступному слові проректор з навчально-виховної роботи С.М.Кваша ознайомив майбутніх абітурієнтів із перспективами подальшого навчання, широким вибором спеціальностей та відзначив високі рейтингові показники якості освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Про умови вступу розповів відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Він коротко охарактеризував правила прийому на навчання, особливості складання фахового вступного випробування, наголосивши, що при вступі на базі молодшого спеціаліста рейтингова оцінка розраховується як сума балів за вступне випробування та середнього балу додатку до диплома випускника коледжу.

 

Про студентське дозвілля розповіла голова студентської організації НУБІП України Катерина Дювенжи. На завершення всіх вітали аматорські колективи університету.

Далі наша делегація розділилася за факультетами, в залежності від обраної спеціальності. Студенти економічного відділення направилися на економічний факультет, де мали зустріч із деканом А.Д. Дібровою. 

 Студенти технологічного відділення відвідали агробіологічний факультет (декан О.Л.Тонха), факультет захисту рослин, біотехнології та екології (декан М.М.Доля), факультет інформаційних технологій (декан О.Г.Глазунова), гуманітарно-педагогічний факультет (В.Д.Шинкарук).

  

На завершення дня ми провели захоплюючі та пізнавальні екскурсії у столиці України. 

Натхнені побаченим та почутим від керівництва університету і деканів факультетів, наші студенти більш серйозно задумалися над своїм майбутнім життям і навчанням, і багато з них зробили свій вибір на користь Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Викладачі коледжу: Леоненко Р.Г., Яремчук О.М., Зубик І.М.

: