Search

Традиційна зустріч випускників минулих років

Традиційна зустріч випускників минулих років

В коледжі відбулась зустріч з випускниками минулих років. Такі зустрічі відбуваються традиційно щороку в третю суботу травня. І цьогоріч до рідної альма-матері зібрались ті, хто завершив навчання 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40,45,50 років тому. Зібрались, щоб згадати неповторні роки юності. Багато з них в стінах навчального закладу не тільки опанували майбутню професію, але й знайшли свою другу половинку, тому на таких зустрічах немало сімейних пар, які побрались саме навчаючись у Заліщиках. Цьогоріч, як не дивно, найбільш численними були групи тих, хто отримував дипломи в далеких 1973, 1978 роках. Очевидно, ностальгія за студентським життям з роками ще більше дається взнаки, та й спрацьовують більш активні самоорганізаторські зусилля учасників зустрічі. Цьогоріч вона пройшла під впливом відзначення 120-річного ювілею навчального закладу. Тому присутні змогли ознайомитись із виставкою у вестибюлі коледжу, в якій було відображено багатолітній шлях від садівничої школи до коледжу, були сторінки, присвячені ветеранам педагогічної праці. Немало їх вже відійшло за межу вічності, тому були вшановані хвилиною мовчання.

А невимушена розмова в актовому залі розпочалась з музичних вітань та вітального слова директора В.С.Глови. Вітаючи присутніх, заступник директора М.В.Сопилюк ознайомив їх з особливостями прийому на навчання, адже традиційно в коледжі навчаються немало нащадків колишніх випускників. Від імені кураторів присутніх вітала Л.В.Стрільчук. Теплі слова вдячності та щирі побажання нових успіхів прозвучали у виступах випускників Ігоря Слив'яка, Галини Верстюк, Петра Мосендза, Клима Марценюка.

Захоплено були сприйняті виступи учасників художньої самодіяльності коледжу – вокальних ансамблів «Браво» та «Намисто», танцювального складу «Хлібодарів», окремих солістів. А вже згодом колишні студенти розійшлись по аудиторіях, щоб продовжити ділитись спогадами про студентське життя та свій подальший життєвий шлях.

Юрій Війтик, викладач коледжу

: