Search

Всеукраїнський забіг «Зелена миля 2018»

Всеукраїнський забіг «Зелена миля 2018»

З метою популяризації фізичної культури та спорту, залучення студентської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення рухової активності та зміцнення здоров'я, в Заліщицькому агроколеджі проведено Всеукраїнський забіг «Зелена миля 2018» серед студентської молоді.

Участь у заході який проходив одночасно у всіх регіонах України взяли кращі спортсмени коледжу. Студенти мали пробігти дистанцію по алеях навколо території навчального закладу та гуртожитків і розіграти цінні призи від дирекції, профспілки та Ради фізичної культури.

Перемогу у юнаків здобув  Рабський Михайло студент 32 групи. Другим був Савків Тарас студент 31 групи, замкнув трійку  Дмитрик Михайло студент 35 групи.

Чемпіонкою серед дівчат стала  Теслюк Юля студентка 14 групи, яка є переможницею Всеукраїнських змагань. Другою стала її одногрупниця Гладюк Наталія, бронзову нагороду отримала Доготарь Валентина студентка 36 групи, яка є чемпіонкою області зі штовхання ядра та метання спису.

Переможці та призери готуються до Всеукраїнських змагань «Intersport Run 2018» який відбудеться 9 вересня 2018 р. в м. Київ.

Токарчук В.І., керівник фізичного виховання

: