Search

«Моя сім’я – моя святиня»

«Моя сім'я – моя святиня»

Усі ми добре знаємо, що людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли її є кому підтримати. Коли в неї є сім'я. Бо сім'я - це наша опора, це той причал, до якого пристаєш, ховаючись від бід та незгод, де знаходиш спокій і затишок. Саме з сім`ї починається земне життя людини. Тут вона здобуває свій перший досвід спілкування зі світом, звідси робить свої перші кроки, тут пізнає перші цінності життя, вчиться шанувати батька, матір, свій рід, любити землю де народилася, берегти пам'ять свого роду.

7 червня 2018 року в залі народних традицій «Надністрянська світлиця» відбулося родинне свято «Моя сім'я – моя святиня» за участю студентів 11 групи спеціальності «Комп'ютерна інженерія» під керівництвом викладачів Сидорчук Н.Я. та Петрів Г.В. Свято незвичайне, бо воно зіткане з добра і щирості, ніжності і зворушливості. Бо воно родинне, сімейне-разом із батьками. А де тато і мама, де братики і сестрички - там завжди весело, сонячно і затишно.

Студенти з хвилюванням, трепетом та ніжністю дарували рідним слова вдячності та любові за те, що дали життя, зростили й виховали, навчили відрізняти погане від доброго, слухати, розуміти і любити, за те, що завжди поруч.

Звучали українські пісні у виконанні гурту «Браво» про родину, матір, батька, а також Україну і рідний край під керівництвом художніх керівників Тарасевич С.Я. та Мартинчука О.М. Усе свято супроводжувала презентація з родинними фото та прислів'ями і приказками про сім'ю.

В свою чергу батьки висловлювали слова вдячності за те, що пройшло не так багато часу, як їхні діти навчаються у коледжі, а вони так швидко стали самостійними, дорослими і відповідальними.

Було приємно спостерігати за щирими усмішками гостей, які прибули на свято, а саме: мами, тати, бабусі, дідусі, а судячи з цього можна зробити висновок, що свято вдалося.

Адже тільки разом з батьками можна виховати гармонійно розвинену особистість.

У щасливих родинах зростають щасливі діти!

Левицька І.В.

: