Search

Випуск - 2018

Що ж, відлітайте ключем журавлиним

Червнений день відлунює святково

І сміх і квіти й гомін голосний…

Зібрало нині свято наш чудово

Прощальний вечір, вечір випускний

26 червня у Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є.Храпливого відбулася урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам 2018 року.

На початку святкових урочин парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці Іван Сендзюк провів молебень біля фігури Матері Божої, яка розташована на території нашого навчального закладу.

Урочистості з нагоди випуску молодших спеціалістів проходили у районному будинку народної творчості.

Зі словами привітань до випускників звернувся директор коледжу Глова В.С., який побажав випускникам здоров'я, натхнення, здійснення найзаповітніших мрій, розвиватися творчо й професійно, зустріти добрих і надійних друзів та ніколи не зупинятися на дорозі знань тому, що вона цікава і по-справжньому нескінченна.

Церемонія вручення дипломів – одне із тих урочисто-хвилюючих свят, яке назавжди залишиться в пам'яті кожного. Так було й цього дня – надзвичайно яскравого, насиченого емоціями та хвилюванням.Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. привітавши випускників зачитав відповідний наказ «Про завершення навчання». Цьогоріч більше 180 хлопців та дівчат отримали диплом «Молодшого спеціаліста» за спеціальностями 5.03050901 «Бухгалтерський облік», 5.03050801 «Фінанси і кредит», 5.03050702 «Комерційна діяльність», 5.03050401 «Економіка підприємства», 5.04010602 «Прикладна екологія», 5.05010201 «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж», 5.09010103 «Виробництво і переробка продукції рослинництва», 5.09010102 «Організація і технологія ведення фермерського господарства».

У цей святковий день лунали привітання від батьків, викладачів, колег по навчанню.До випускників із словами привітань від кураторів груп звернулася О.В.Юрійчук. Також, привітати із цією визначною подією випускників завітала почесна гостя - Джумага Т.І., керуюча Заліщицьким відділенням Тернопільської дирекції «Райффайзен банк Аваль».

Життя випускників у коледжі було сповнене не лише навчанням, а й активною громадською, культурною, спортивною діяльністю, за що кращі студенти отримали грамоти та подяки від керівництва коледжу.

Усі чекали цієї миті. Та коли вона настала, студентам не вірилося, що роки навчання промайнули, як короткі дні, залишивши після себе теплі, приємні спогади. Всі лекції, практичні заняття, іспити залишились позаду. Звісно, за роки навчання відбулося багато подій, але щомиті студенти відчували незмінну турботу та підтримку викладачів коледжу.Хлопці та дівчати висловлювали слова вдячності кураторам та викладачам за мудрість, материнську любов, знання, досвід, за те, що раділи і сумували разом із нами.

Для випускників пролунала малинова мелодія останнього дзвінка.

Затих дзвінок…І кабінети вмить спустіли.

Розбіглись…Розлетілись…Розійшлись…

Лишилось сподіватись, що ці студенти

Дітей навчатись в коледж приведуть колись.

Бо коледж став вам рідним домом

За ці студентськії роки

Щоб ви гордилися дипломом.

Що наші ви випускники!

Ведучими свята були студенти Сервило Ірина та Савків Тарас.

Урочисту академію підготували викладачі коледжу Марусик М.Я. та Матвійчук В.П.

На згадку про навчання в коледжі кращими студентами випускниками закладено символічний камінь та посаджено калину.

Дорогі випускники!

Ви перегортаєте сторінку в нове життя. І скільки не пройшло б років, де б ви не жили, ви завжди будете згадувати наш коледж, дорогих викладачів, кураторів, які доклали всіх зусиль для того, що ви змогли отримати фахові знання. Нехай, студентське життя в нашому закладі залишається для вас лише в найкращих спогадах.Нехай щастить Вам, дорогі випускники, хай удача яскраво усміхається Вам та з щирістю дарує безліч можливостей!

Марусик М.Я., викладач коледжу

: