Search

Коледж зустрів студентів нового набору

Коледж зустрів студентів нового набору

З 20 серпня у ВП НУБіП України « Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» для студентів перших курсів організовано інформаційно-адаптаційні курси. В рамках програми з проведення адаптації студентів технологічного та економічного відділень відбулися зустрічі керівництва коледжу з новим студентським поповненням.

 Представляючи навчальний заклад першокурсникам, директор Глова Володимир Степанович зазначив, що студенти новонабраних груп повинні усвідомити свій професійний вибір і робити кроки у самостійне життя з «чистого аркушу». Директор наголосив, що коледж є структурним підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України – це виш, що входить до трійки кращих у столиці, і в десятку з-поміж 200 ЗВО країни.

 Виступаючи, заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович ознайомив присутніх з організацією навчальної роботи у коледжі (зокрема, з нормативно-правовою базою, матеріально-технічним забезпеченням кабінетів та лабораторій, розкладом занять та організацією освітнього процесу).

 Заступник директора з виховної роботи Книш Ігор Ярославович відзначив, що коледж приділяє важливе значення дозвіллю студентів, де кожний відповідно до уподобань та здібностей може себе реалізувати у спортивних секціях, гуртках з художньої самодіяльності та органах студентського самоврядування.

 Також перед присутніми виступила випускниця коледжу, керуюча філією Райффайзен Банк Аваль – Джумага Тетяна Іванівна, яка запросила студентів стати клієнтами банку і вчитися самостійно розпоряджатися своїми фінансовими ресурсами.

На завершення зустрічі завідувачі відділеннями Андрусик Роман Васильович та Стрільчук Лариса Василівна ознайомили присутніх студентів із списками сформованих груп та їх кураторами. Зокрема, 11 групаСидорчук Наталія Ярославівна; 12 групаЧервінська Ольга Йосипівна; 14 групаГлова Галина Романівна;15 групаСагайдак Ірина Петрівна.

 Дані курси будуть продовжені до 23 серпня. Студенти будуть мати змогу ознайомитись з навчальним закладом, колекційно-демонстраційними ділянками, спортивною базою, гуртками художньої самодіяльності та з краєвидами м. Заліщики. Тож, побажаємо студентам вдалого старту, позитивних емоцій, міцних знань на їхньому шляху.

Заступник директора з виховної роботи

Книш І.Я.

 

 

 

: