Search

Тенісні збори у коледжі

Тенісні збори у коледжі

На базі Заліщицького аграрного коледжу ім. Є.Храпливого з 16.08. по 21.08. 2018р. проводили свої тренувальні збори юні тенісисти дитячо-юнацької школи № 1 м. Київ (Печерський р-н) та дитячо-юнацької школи №21 м. Київ (Дніпровський р-н).

 Хлопці та дівчата із своїми наставниками ознайомились із навчальним закладом, який гостинно надав студентський гуртожиток для проживання, їдальню коледжу де діти харчувалися та спортивний зал для проведення тренувань та спортивних змагань. 

 Гості із столиці мали змогу побачити краєвиди м. Заліщики, ознайомитись з історичними та природоохоронними об'єктами Дністровського каньйону та берегами р. Дністер.

Незабутнє враження на гостей справили відвідини урочища «Червоне», яке включає два головних об'єкти – це залишки Червоногородського палацу та мальовничий Джуринський водоспад. Воно є одним з найгарніших місць України. Тут в неймовірній гармонії поєдналася краса природи і залишки людської діяльності.

 А, ще школярів вразив теплий середземноморський клімат, де ніби сама природа попіклувалася про долю міста, «підкинувши» йому з високих дністровських круч ідею курортного центру. Тут можна не лише гарно відпочити, підлікуватися, а й наповнитися майже недоторканим духом місцевих традицій та культури.

: