Search

Радуйся, Діво Благословенна. Славу співаєм Тобі.

Радуйся, Діво Благословенна. Славу співаєм Тобі.

У церкві Пресвятого Серця Христового 15 вересня відбулися нічні чування «Радуйся, Діво Благословенна. Славу співаєм Тобі» на честь перебування Чудотворного Образу Зарваницької Божої Матері за участю працівників та студентів коледжу. Кожен із присутніх мав можливість стати перед Чудотворним образом Діви Марії, доторкнутися своїми радощами і надіями, болями і турботами ЇЇ позолочених риз, попросити у Неї сил, здоров'я та миру.

Духовну програму розпочала студентка 35 групи Ревуцька Марія поетичними рядками «Царице світу, неба і землі».

Душевно вшановували Пресвяту Богородицю ведучі Савків Тарас, Ворожбит Іванна, Перит Тетяна, Сороцький Роман, Сидорчук Анастасія та Любінецький Владислав.

Біля Чудотворної ікони Божої Матері Зарваницької Оксана Бойчук склала щиру молитву на вервиці, випрошуючи опіки для всіх, хто потребує.

Сердечно вшановували Пресвяту Богородицю Марію поетичними рядками Ревуцька Марія, Льорчак Анатолій, Якимець Анна, Савків Тарас, Перит Тетяна, Сидорчук Анастасія, Любінецький Владислав.

З Божим словом до парафіян звернувся доктор Богословія, отець Мирослав Думич.

В нічних чуваннях брав участь народний депутат України Олег Барна.

Пресвята Діва Марія не лише породила нам Христа, йшла за ним на Голгофу. Вона досі молиться за нас, випрошуючи в свого Сина потрібні нам ласки та захищає від лиха. Виконуючи волю Господню Марія дбає про те, щоб ми покаялися з гріхів і від Христа приймали його святу ласку, щоб ми його знали і з Ним жили, щоб ми берегли заповіді, без котрих нема для нас спасення.

То ж відкриймо серця свої до Пречистої Діви. І Вона нас почує. І тоді можемо до неї сміло прибігати в кожній потребі життя, і можемо мати певну надію бути вислуханими.

Бо справді, від віків нечувано, щоби той, хто прибігав під Покров Марії, благав про ЇЇ поміч, просив заступництва, був Нею не вислуханий.

Духовні чування підготували Ємчук Н.В., Гнатяк Н.О., Озімінська О.Я. Звукове забезпечення організував Мартинчук О.М.

 

Ємчук Н.В., завідувач бібліотекою

: